Asics Noosa Tri 13 Roze

All technical related questions
Post Reply
rbcrz31y
Posts: 3
Joined: 13 Sep 2021 01:18

Asics Noosa Tri 13 Roze

Post by rbcrz31y » 13 Sep 2021 01:32

Image
Een waardige erfgenaam van een iconisch assortiment, de Asics Noosa Tri 13-schoen voor heren doet zichzelf gelden als een echte revival voor Asics Schoenen het Japanse merk. Ontworpen voor je hardloopsessies op wegen en gemarkeerde paden, het is geïnspireerd op de veeleisende Noosa-triatlon en is gekleed in prints die de Japanse cultuur vieren.

De kilometers volgen elkaar op en je blijft in de best mogelijke conditie dankzij het mesh bovenwerk. De laatste is bedoeld om extreem Asics Noosa Tri 13 Roze ademend te zijn om u een voorbeeldig ademend vermogen te bieden, evenals een oneindige bron van frisheid. Geassembleerd in monofilament, belooft het bovenwerk een comfortabele pasvorm en een totale afwezigheid van wrijving. Als klap op de vuurpijl heeft het een aangrenzende tong die zich met chirurgische precisie om je voet wikkelt.

De FlyteFoam-tussenzool is groter dan normaal en geeft je demping die na een botsing met de grond kan terugkeren naar zijn oorspronkelijke exclusiverunning vorm. Als gevolg hiervan profiteer je van een luchtvering en voortstuwing die je in een razend tempo naar de finish kan brengen. De GEL, die zich in de voorvoet en hiel bevindt, verbetert de schokabsorptie, zodat je je inspanningen rustig kunt voortzetten.

De Noosa Tri 13 van Asics maakt zeker indruk met hun opvallende design. Maar er is nog veel meer dat deze hardloopschoenen te bieden hebben! Het Zwarte Asics Schoenen gebogen zoolontwerp van de Guidesole-technologie vermindert de algehele belasting van uw onderste ledematen en vermindert de beweging van uw enkel. Dit zal uw loopefficiëntie verhogen en u helpen om een ​​soepelere en comfortabelere rit te creëren.

https://www.exclusiverunning.com/

Post Reply